Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
از کسی هست که رشته computer support یا help desk خونده باشند ؟؟ ی داشتم ممنون میشم اگه امکان داره راهنمایی بگیرم ازتون ?
2021-09-26 13:13:00
Montreal
عمومی
#رشته
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#رشته
، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00
#Canada
[من و همسرم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
50
Views
اگه رشته کارشناسی و ارشدمون متفاوت باشه میتونیم برای دکتری برای رشته دوم(کارشناسی ارشد) اقدام کنم؟
2021-08-30 11:10:00
#Canada
[کارشناسی و ارشد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من رشته کارشناسیم شهرسازی بوده از دانشگاه تهران جنوب ارشد طراحی لباس و پارچه میخوام بخونم خواستم بدونم اپلای دانشگاه ازاد و دولتی چه فرقی دارن؟ نحوه اپلای کردنشون چطوریه؟ بورسیه چقدرشو میدن؟ کسی هست که اپلای کرده باشه تو رشته طراحی لباس و پارچه؟ و یا اطلاعاتی دارین؟
2021-09-02 06:48:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
من 31 سالمه و رشته لیسانسم نرم افزار بوده د بعدش کاردانی طراخی لباس و کلی مدرک مربوط به خیاطی از فنی حرفه ای دارم و یک سال کمتره کار پوست با مدرک فنی انجام میدم همسرم 34ساله هستن و فیزیوتراپ هستن ارشد فیزیو به نظرتون راه مناسب برای رفتن ما چیه؟
2021-09-02 21:18:00
#Canada
[کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی کانالی داره که بورسیه دانشگاهارو برای رشته های مختلف بزاره؟ ممنون میشم پیویم بفرسته
2021-09-03 01:10:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی از پروسهی مهاجرت با مدرک کارشناسی یا ارشد رشتهی پرستاری اطلاعاتی داره؟؟ اطلاعاتی مثل ویزای کاری باید باشه یا تحصیلی،با مدرک کارشناسی اقدام کنم یا ارشد و
2021-09-03 08:43:00
#Canada
[ویزای کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
49
Views
کسی رشته MBA خونده توی کانادا؟؟
2021-09-03 15:50:00
#Canada
[کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
من اگر بخوام شهریه ی رشته ی مورد نظرم تو دانشگاه خاصی رو بدونم چقدره چه سورسی هست که بتونم بررسی کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
2021-09-06 05:06:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
آیا برای اخذ ویزا در مقطع کارشناسی ارشد حتما باید رشته ارشد ارتباط مستقیم با رشته کارشناسی داشته باشه؟ به طور مثال برای رشته مهندسی صنایع دانشگاه های کمی وجود دارن که فوق لیسانس این رشته رو داشته باشند، آیا کسی که لیسانس مهندسی صنایع داره میتواند برای ارشد مثلا مارکتینگیا کامپیوتر ساینس یا حتی MBA بخواند؟
2021-09-06 13:27:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
آیا با رشته ی مترجمی زبان انگلیسی میشه در مقطع فوق ليسانس در دانشگاه های کانادا پذیرش گرفت؟ اگر میشه بعدش بازار کازش چطوره؟ و هزینه سالیانه دانشگاه برای فوق لیسانس چقدره؟ البته در حال یادگیری زبان فرانسه هم هستم ممنون میشم جواب بدید
2021-09-06 13:54:00
#Canada
[دانشگاه های کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
دروووود از کسی هست که امروز قصد رفتن به شربوروک رو داشته باشه؟ به صورت راید شر من امروز بعدازظهر یک مسافر دارم که میخواد این هزینه رو شر کنه، اگر کسی هست لطفا به من اطلاع بده.
2021-09-02 16:24:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی هست که لوازم منزلشو شیپ کرده باشه به مونترال یا قصد اینکارو داشته باشه ؟ ایا شرکت معتبری میشناسین
2021-03-07 08:41:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی هست که رشته عمران توایران تحصیل کرده باشه والان عضو نظام مهندسی کبک باشه ؟ من چندتا اگه پی وی پیغام بدید ممنون میشم?
2021-10-27 07:19:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی درباره شهریه های کالج های مختلف و اینکه رشته هایی که هر کالج ارائه داده چیا هستن و هرکدوم چه مبلغی برای شهریه میخوان اطلاعی داره یا اینکه سایتی منبعی هست که بتونم اینا رو بفهمم؟ بعضی از کالجا رو توی سایتشون نگاه کردم ولی مبلغ مشخصی توشون گفته نشده بود
2021-09-23 13:36:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
50
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
8
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal